"Loading..."

Aarsele In De Wolken

Aarsele In De Wolken

#aarsele #boven de wolken #tibo in de wolken #affiches #flyers #website #social media #studio brussel #De Warmste Week

"Aarsele In De Wolken" is niet zomaar een project, dit lag me heel nauw aan het hart.

Het begon met de stille geboorte van mijn eerste neefje Tibo en de hulp die mijn broer en schoonzus gekregen hebben van Boven De Wolken. Mocht je deze vzw nog niet kennen, bezoek zeker eens hun website.

Na enkele weken kregen we met enkele familieleden het idee om iets te terug te doen voor Boven De Wolken. Dit in het teken van De Warmste Week van Studio Brussel. Het eerste idee was een gezellige kerstmarkt. Maar we waren er heel stevig ingevlogen en door de hulp van +70 sponsoren, KLJ Aarsele en de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele werd het allemaal iets groter.

Op 10 november 2018 mochten we maar liefst meer dan 1700 personen ontvangen op het dorpsplein van Aarsele. Met BlitZ, The Alchemist, Flying Rhinos, Royalty Busters, Dimitri Wouters, Sergio en Yves Deruyter was het een avond vol plezier. Dit allemaal gratis.

Het aandeel van the-ostia.com was vooral het digitale en drukwerk gedeelte. Er kwam een website die meer dan 6 000 unieke bezoekers mocht ontvangen, een pagina met een kleine 1 000 likes en een Facebook evenement die piekte op 6 400 bezoekers per week. We verdeelden iets meer dan 800 affiches over groot Tielt, Deinze, Wingene, Pittem, Ardooie, Meulebeke, ... Je kon "Aarsele In De Wolken" ook langs de weg tegenkomen. Met 5 grote werfdoeken konden we dankzij vrienden reclame maken tussen Aarsele en Tielt en tussen Tielt en Pittem. Kortom de visibiliteit van "Aarsele In De Wolken" was immens.

Zo waren we in staat om op De Warmste Week maar liefst € 20 537.31 te schenken aan Boven De Wolken.