"Loading..."

Hoger Op in het nieuw

Hoger Op in het nieuw

#nieuw #orgelpunt #logo #uniform #boekje

De Koninklijke Fanfare Hoger Op Sint-Eloois-Vijve heeft in 2018 een grote vernieuwingsoperatie uitgevoerd. Alles ging op de schop qua presentatie van de vereniging.

Het logo werd vernieuwd, nieuwe uniformen werden aangekocht, hun "'t Orgelpunt" boekje voor leden en sponsoren kreeg een nieuwe lay-out, ...
Bij dit alles was the-ostia.com betrokken. Samen met hoofdbestuurder Louis Snauwaert werd gezocht naar een frisse nieuwe stijl maar met respect voor het verleden van deze vereniging.

Zo bleef de kenmerkende harp behouden in het logo. Deze harp siert al sinds jaar en dag hun vlag en werd nu opgenomen in het logo. Ook het jaar van oprichting werd nu opgenomen in hun logo. Verder is er gebruik gemaakt van twee fonts die ook in drukwerk heel goed bruikbaar is. Zo levert de vereniging nu hun boekje, flyers, affiches, sponsordossiers, facturen en andere documenten af in één huisstijl. Door het aanleveren van basisdocumenten kunnen ze dit volledig op zichzelf waardoor ze alles in eigen handen hebben.