"Loading..."

Waanzin

Waanzin

#wereldoorlog 1 #waanzin #aarsele #affiches #flyers #website #social media

Totaalspektakel "Waanzin" was een organisatie van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele samen met het Davidsfonds.

Dit in het kader van 100 jaar einde Wereldoorlog 1. De uitvoering waarin beeld, muziek en speciale effecten hand in hand gingen om het pakkende verhaal te vertellen van het front maar ook van Aarsele in de oorlog.

Speciaal voor dit had de vereniging een stevig verkoopkanaal nodig. De KMSCA webshop werd een feit. Door gebruik te maken van Prestashop was er binnen een week een goed online kanaal om de kaartenverkoop perfect te regelen. Betalingen verlopen via Bancontact, bevestigingen worden automatisch verzonden naar de koper en als verkoper had je een perfect overzicht wie wanneer betaalde.

Samen met Facebook evenementen per dag en een innemende affiche was de verkoop een doorslaand succes. Op 5 weken verkocht de vereniging de drie avonden volledig uit en dit weken op voorhand. Door de webshop was de vereniging in staat om alle verkopen perfect op te volgen en zo direct te communiceren over de kaartenverkoop.

Daarnaast was er ook nog een veel bezochte website.